AMIGOS LOPIK

AMIGOS LOPIK Goede gerechten en een uitgebreide menukaart!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 220 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Amigos Lopik. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 15:14 Spareribs waren weer top top!! Bezorging ook! Patat wat flauw maar het ging om de spareribs.
19 jun 2022 om 19:14 Prijs/hoeveelheid is bizar. 25 euro voor zo'n klein stukje vlees, nooit meer!
11 jun 2022 om 19:48 Best te nassen, hoewel een bakkie saus bij de friet wel lekker was geweest..
7 jun 2022 om 15:26 Saus was erg dun. Vlees erg taai. Helaas niet zo lekker gegeten. Dit terwijl ze best prijzig zijn.
6 jun 2022 om 22:23 Precies op de bestelde tijd bezorgd! Heerlijk gegeten, deze mensen weten hoe je vlees goed bereidt!!!
31 mei 2022 om 19:42 Om 18.05 besteld, voor zo snel mogelijk. Kregen we bericht dat het 60 min. Zou duren. Om 19.15 gebeld, Zou onderweg zijn. Gevraagd waarom zo laat, beweert die persoon dat ik zelf gevraagd heb om 19.05. Nagekeken,klopt niks van!!!!
29 mei 2022 om 21:59 Smaak was goed maar is de 2de keer dat ik besteld frietjes krijg ik iets anders.
27 mei 2022 om 20:15 Prima
26 mei 2022 om 14:40 Eten was veelste zout en zat voor de rest weinig smaak aan en de pizza ware ze vergeten maar dat was goed opgelost maar wel beetje lou de pizza
22 mei 2022 om 21:09 Verschrikkelijk dit. Wederom een kans gegeven door toch nog een keertje te bestellen. Duurde weer ruim 1 uur, bestelling was niet compleet de patat ontbrak, niet echt leuk voor de kinderen. Bezorger komt patat nabrengen excuses ho maar Nooit meer!!
14 mei 2022 om 20:51 Top Francois!
11 mei 2022 om 20:19 Genieten francois